Despre

Școala de Tenis Petrodava

Intr-o lume in continua schimbare, STP incearca sa readuca in viata copiilor valorile morale de alta data, împletite cu o metoda si tehnica a tenisului de camp actualizate la nivelul international, avand ca si baza scoala germana de tenis ( Deutscher Tennis Bund ).

Mai exact, credem cu tarie ca A FI om e mai important decat A AVEA si drept urmare, cei care ne frecventează cursurile au parte nu doar de tenis ci si de o indrumare atenta spre formarea unui caracter sanatos, demn, curajos, empatic si frumos.
Filozofia de antrenament este de natura germana, dintr-o ora 2/3 sunt exercitii si 1/3 sunt jocuri .

Incurajam munca deoarece considerăm ca ea il odihneste pe om si-l motiveaza spre o continua motivare in viata si pe terenul de tenis. Drept urmare, este nevoie de multa munca pana cand mingea trece constant fileul si aterizeaza in terenul adversarului. Abia atunci soseste cu adevarat si cireasa de pe tort : bucuria stapanirii mingii.

Nu promitem marea cu sarea, performanta inseamna sa-i oferim copilului posibilitatile sa-si dezvolte maximul capacitatilor sale. Cea mai importanta calitate a unui jucator e dorinta proprie, aceasta fiind motorul care asigura o dezvoltare constanta si-l face sa reziste in cele mai grele momente ale jocului.

 

  • In ochii nostri, tenisul nu este doar o distractie, este o investitie a parintilor pe termen lung cu multe beneficii:
  • il invatam cu greul, cu munca;
  • il responsabilizeaza : de mici, copiii sunt invatati sa-si pregatesca singuri echipamentul inaintea orei de tenis(sapca+apa+racheta).
  • il face mai independent;
  • il disciplineaza, invata sa se conformeze unor reguli bine definite;
  • il invata sa piarda, dupa motto-ul: ” inaintea succesului sta intotdeauna esecul”
  • il pregateste de viata: sa dea tot ce este mai bun din el, chiar si in momentele de mare presiune

 

Este un sport pe care-l poate practica aproape oriunde, pe tot timpul anului, pana la adanci batraneti.

Toti simtim in viata noastra faptul ca adeseori suntem “victimele” propriilor noastre smartphone-uri. Tenisul poate fi un concurent sanatos in aceasta lupta a copiilor nostri cu lumea mirifica a ecranului, deci va rugam sa le trasmiteti :
“Lasa tableta, IA RACHETA!!!
🙂

Va multumim,

Cu drag,
Echipa

Open chat
1
Buna. Imi poti scrie aici daca ai intrebari