Colaboratori

Vă prezentăm partenerii și sponsorii noștri care sprijină demersul sportiv al Școlii de Tenis Petrodava. Totodată ținem să le mulțumim pe această cale pentru susținere.

Sponsori

Parteneri

„Lasa Tableta, Ia Racheta!”

 

Prin prezenta, Școala de Tenis Petrodava, vă aduce la cunoștință cererea sa de sprijin prin sponsorizare , conform legii aveti dreptul ca 20% din impozitul pe venit sau profit ( in functie de cifra de afaceri) sa-l directionati catre un ONG recunoscut de ANAF.

 

Viziunea Școlii de Tenis Petrodava este de a construi o direcție, un traseu pentru  dezvoltarea unui cadru de bază solid pentru cei aspiranți. Având în vedere că tenisul de câmp a căpătat o notorietate debordantă în România, acest sport necesită resurse financiare extraordinare, astfel, ne dorim să contribuim la a face acest lucru cât mai accesibil.

 

Scopul Școlii îl constituie practicarea tenisului de către sportivi, indiferent de statutul lor –amatori sau profesioniști- astfel, ne preocupăm de selecționarea și îndrumarea acestora organizând cursuri atât pentru copii, cât și adulți pe niveluri specifice. Perfecționarea acestora o susținem prin  organizarea de competiții atât interne, cât și naționale.

 

Obiectivele după care ne ghidăm activitatea sunt:

  • sustinerea performantei in junioratul copiilor;
  • dezvoltarea, susținerea și promovarea activităților sportive;
  • crearea unui cadru prielnic pentru o dezvoltare continuă;
  • organizarea stagiilor de pregătire, instruirea sportivilor  pentru participarea la activitățile competiționale;
  • organizarea de competiții sportive, atât interne, cât și naționale;
  • îmbunătățirea sub toate formele a bazei materiale necesare desfășurării activităților la nivel optim și în condiții de maximă securitate;
  • promovarea spiritului de fairplay între jucători;
  • editarea de programe, postere și alte publicații de propagandă sportivă;

 

Pentru îndeplinirea obiectivelor Școlii, în special, pentru organizarea competițiilor cu o notorietate națională (am înregistrat participanți din orașe precum: Iași, Giurgiu, Constanța, București, Mureș, Bistrița, Bacău, Botoșani, Chișinău, Suceava, etc.), firma dumneavoastră poate interveni cu o sponsorizare în bani sau diverse servicii.

 

Exemple de turnee organizate : Circuitul  Dolinex& Herz, Cupa Platinum Optic,Cupa Maria’s Ladybugs,  Cupa SOS , Cupa System Pro.

Bineînțeles, orice altă propunere din partea dumneavoastră va fi luată în considerare de către noi.

Vă rugăm să analizați cele de mai sus și ne-am bucura daca acest demers se finializeaza printr-un sprijin acordat  Școlii de Tenis Petrodava, care ne va fi de un real folos în buna desfășurare a activității noastre puse în slujba pregătirii fizice și mentale a tinerei generații.

 

Pentru a afla cum va puteti implica, ne puteti contacta la nr de telefon: 0771. 027. 394, pe adresa virtuala: contact@petrodava.ro sau la adresa fizica: Str. Rasaritului, Piatra Neamt

 

Cu stimă,

 

Fondator STP

Mihai Colcer

Open chat
1
Buna. Imi poti scrie aici daca ai intrebari