Regulament

Pentru buna desfășurare a activităților
  • Copiii sunt rugati sa soseasca inainte cu 10 minute de inceperea orei pentru incalzire : exercitii la scarita si sarit coarda
  • Copiii sa aiba asupra lor : apa , iar vara sapca de soare .
  • Parintii/insotitorii  pot   asista la   primele si ultimele  10 min din ora.
  • Pentru buna desfasurare a orelor si protectia copiiilor va rog sa folositi cat mai putin telefoanele/tabletele.
  • Pentru buna desfasurare a orelor va rog sa ne sunati doar in cazul in care doriti un raspuns rapid, in rest , va rog sa folositi sms -ul.
    (Va multumim de intelegere!)

In cazul in care apar nemultumiri de orice fel , va rog sa ne anuntati cat mai devreme crescand astfel sansele spre o solutionare rapida si eficienta.

 

Condiții pentru cursul de iarnă de tenis din 15.10.2019 – 15.04.2020

 

1. Contractul si implicit rezervarea cursului de iarna este valabilă pentru întregul sezon și este obligatorie.

2. Nu se tin antrenamente :
-In vacanta de Craciun intre 23.12.2019 si 03.01.2019 inclusiv.
-In vacanta de Pasti de pe 08.04.2020 pana pe 21.04.2020 inclusiv

3. Anularea orelor, rambursarea si facturarea:

– In cazul in care elevul lipseste de la ora programata vom cauta sa reprogramam ora in limita posibilitatilor.Suma aferenta orelor pierdute nu se returneaza decat in cazul in care ora a fost anulata de catre antrenor si nu a fost posibila recuperarea ei.

– Daca copilul nu poate ajunge la ora programata va rog sa ne anuntati.

-Facturarea cursului are loc lunar si plata se face la inceputul lunii in curs.

-Preturile reprezinta un calcul mix insumand media chiriilor in sezonul de vara si iarna cu cheltuielile aferente balonului(montare+demontare, caldura si curentul) plus onorariul antrenorilor.

In limita disponibilitatii, In perioada vacantelor avem pachete speciale de antrenamentul si actiuni de genul Tennis Camp sau cantonamente in alte locatii/orase

d) Nu există nicio garanție pentru o schimbare de grup dacă un participant nu mai poate participa la ora programata comform formularului de inscriere.

5. Supravegherea minorilor

a) Obligația de supraveghere a antrenorilor de tenis din STP pentru copiii minori este limitată la durata antrenamentului. Părinții / tutorii trebuie să se asigure de supravegherea copilului înainte și după sesiunea de antrenament. STP nu-si asuma răspunderea în afara orelor de tenis. Părinții / tutorii ii informează pe copii că nu pot părăsi zona de antrenament și urmează instrucțiunile formatorilor/antrenorilor.

b) Antrenorii de tenis ai STP își rezervă dreptul de a exclude participanții la antrenament dintr-un grup care, în ciuda repetatelor avertizari , nu respectă instrucțiunile antrenorului sau tulbură antrenamentul. Într-un astfel de caz, minorul trebuie să rămână în zona de pregătire până la colectarea de către părinte / tutore. Persoana / persoanele excluse sau părinții / tutorii lor legali nu au dreptul la rambursarea taxei de curs .

6. Înscrierea la cursul de iarnă se vor face până la data de 10.10.2020.

7. Orarul cursului va fi prezentat elevului/parintelui telefonic sau in scris inainte cu 48 de ore de la inceperea lui .

Open chat
1
Buna. Imi poti scrie aici daca ai intrebari